Om mig


FIRST MOM PROBLEMS – Hvad er det egentlig? Det er det samme som first world problems bare for mødre. En viden, som godt kan undværes, men som unægteligt er rar at have i bagagen, når man nu står der, som nybagt mor.

Hvor længe kan et menneske leve uden sammenhængende søvn? Skal ens hjem ligne en daginstitution eller findes der alternativer? Hvor tit er vin løsningen? Og er det okay? Nogle børn følger sundhedsstyrelsens vejledninger til punkt og prikke. Andre må godt smage en tår kaffe … Eller hvad?

At blive MOR er vel lidt som at gå i lære. Dag for dag udvikles færdigheder, viden og en større selvsikkerhed i de beslutninger, man tager. Denne blog startede som en hel mødregruppe, men har lidt under tiden største First Mom Problem- nemlig tidsmangel. Så nu er der mig tilbage, som stadig ikke kan undvære at dele ud ad livet som mor, og det der kommer ind i mellem. Mødre kommer i så mange forskellige variationer, som der er børn. Langt de fleste af os er gode mødre, og alle er så gode mødre, som de formår. Jeg elsker variationen i vores måder at være mødre på. Ligesom jeg elsker en god debat i en sober tone, så man kan få øjnene åbnet for andre måder at være mor på. Allermest elsker jeg, når I vil dele det med mig.

 

Kontakt mig via Facebook-siden (like også lige og tip da dine gravide/fødende/barslende veninder!)

 


Katrine, 35

Mor til en fræk pige fra april 2015.
Hun går i øjeblikket under navnet Al-Kaja.
Jeg bor i København K med min kæreste, hans to børn og vores fælles datter.
Jeg elsker koriander omtrent ligeså højt som min datter. God vin ligger også lige deromkring. Og kaffe med meget sødmælk. Jeg går højt op i økologi og dobbeltmoral. Forstået på den måde, at jeg ikke går en dag uden stearinlys eller smør. Jeg er bragende antiryger, men drikker gerne et glas vin på en tirsdag.
Jeg har tilgivet min mor for ALT (!). Shit, de børn kan bringe ekstremerne frem i følelsesregisteret.

 

/Katrine

Vil du ikke også læse:

The following two tabs change content below.
Mor til en pige fra april 2015. Når jeg ikke barsler, er jeg læge. Foruden babysvømning og hjemmestrik, går jeg ret højt op design, kaffe og vin. Find mig på Coffee Room, Ricco’s eller i Illums Bolighus. Derudover kan jeg fortælle, at jeg har spenderet det meste af min barsel i køkkenet, da vi bygger om, og stuen dermed er blevet børneværelse for min kærestes to ældste børn. Det kan jeg så afsløre aldrig sker igen! I'm more of a two room kind of girl.

Nyeste indlæg af Katrine, firstmomproblems.dk (se alle)