Om os

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FIRST MOM PROBLEMS – Hvad er det egentlig? Det er det samme som first world problems bare for mødre. En viden, som godt kan undværes, men som unægteligt er rar at have i bagagen, når man nu står der, som nybagt mor.

Hvor længe kan et menneske leve uden sammenhængende søvn? Skal ens hjem ligne en daginstitution eller findes der alternativer? Hvor tit er vin løsningen? Og er det okay? Nogle børn følger sundhedsstyrelsens vejledninger til punkt og prikke. Andre må godt smage en tår kaffe … Eller hvad?

At blive MOR er vel lidt som at gå i lære. Dag for dag udvikles færdigheder, viden og en større selvsikkerhed i de beslutninger, man tager. Vi er to mødre fra samme mødregruppe. Vi har 2 piger, der er født inden for en måned, vi har begge et solidt jysk ophav, vi arbejder begge i sundhedsvæsnet. Vi er enige om mange ting, men også uenige om ligeså mange. Vi begge gode mødre, men på vidt forskellige måder. Det er netop variationen, vi elsker. Ligesom vi elsker en god debat i en sober tone, så man kan få øjnene åbnet for andre måder at være mor på. Allermest elsker vi, når I vil dele det med os.

 

Vi kan kontaktes via vores Facebook-side (like os lige og tip da dine gravide/fødende/barslende veninder!)

Nedenfor kan du læse mere om os.

 


Katrine, 34

Mor til en fræk pige fra april 2015.
Hun går i øjeblikket under navnet Al-Kaja.
Jeg bor i København K med min kæreste, hans to børn og vores fælles datter.
Jeg elsker koriander omtrent ligeså højt som min datter. God vin ligger også lige deromkring. Og kaffe med meget sødmælk. Jeg går højt op i økologi og dobbeltmoral. Forstået på den måde, at jeg ikke går en dag uden stearinlys eller smør. Jeg er bragende antiryger, men drikker gerne et glas vin på en tirsdag.
Jeg har tilgivet min mor for ALT (!). Shit, de børn kan bringe ekstremerne frem i følelsesregisteret.

 


Kristina, 32

Stolt mor til Pseudotvillinge piger fra maj 2015 og September 2016.
Bor i Kbh K med tøserne og min søde mand, Thomas.
Jeg er vild med at have pseudotvillinger og er ret overbevist om, at det er det nye sort.
Drømmer om en ny vaskemaskine, et fastere maveskind og en måned på Bali med mine tre ynglings mennesker.
OBS: Rettelse! Det viser sig, at vaskemaskinen har en funktion, hvor den slår fra, hvis den bliver brugt for meget. Behøver jeg sige mere?

 

/Kristina og Katrine