IMG_2545

Plejeprodukter du ikke vil undvære


Der er kommet så mange muligheder, siden vi selv fik tjære i enden og blev pakket ind i stofble og sikkerhedsnål (for ikke at forglemme de berygtede krasende uldunderbukser). Nogle af de gode gamle husmoderråd er stadig toppen af poppen, men andre er forældede, og der er stødt nye og formidable produkter til. Nedenfor vil vi dele nogle er de erfaringer, vi har fået med produkter. 

*

Bleer

Aldis Vibelle: De er Astma- & Allergimærkede og er uden duft. Pasformen er smal i ben og mave, hvorfor alle vores babyer bruger den. Der er sjældent læk. Den er testvinder i Vores Børn 2015, hvilket vi godt kan forstå.

Liberos Touch: De er Svanemærkede og ligeledes uden duft. Pasformen er endnu smallere end Vibelles, og de fås helt ned i str. 2-5kg, hvilket gør dem helt perfekte til de nyfødte små kyllingeben. Dette er bleen med mindst læk ved den helt tynde, gule afføring i starten. Den er i øvrigt ekstremt blød, så hvis man har råd, er der ingen grund til at skifte mærke.

Remas er brede i benene, så der er tit læk, og Pampers er fyldt med parfume. 

Mod røde numser

Olívy: Det fås på Apoteket, og er som et stykke af himlen med lykke på. De er det mest revolutionerende inden for røde numser siden man gik fra snipperne! Olivenolie og kalk og intet andet! Man tørrer numsen efter tis eller lortebleskift og så får de aldrig en rød numse igen. Som i aldrig! De bedste penge nogensinde givet ud. 250ml til 99kr holder ca. 6 mdr!

Andre produkter er sikkert også fine, men intet slår Olívy!

Engangsvaskeklude

I dag kaldes de haleklude og er skåret over i halve, som er en meget mere anvendelig størrelse til de små numser.

Apotekets: De er bløde som silke og skaber dermed ikke friktion og rød numse. Pris 33 øre pr stk.

Danske Supermarkeds: Luksus haleklude. De er ligeså bløde som apotekets. Pris er på vej!

Babywipes

Der findes et hav af forskellige uparfumerede, Astma- & allergimærkede babywipes, som alligevel alle sammen har en tendens til at give røde numser. Det bedste fif er IKEAs genlukposer med fugtede haleklude og så nogle vatrodeller og Olívy i pusletasken! Luksusbabynummi!

Mod røde munde

Ceridal natural- repair creme: Denne er meget berømt, som fantastisk helende på de små ansigter. Den fås også på Apoteket. Min moster som er gammel apoteker sagde, at kvinder kom tilbage med glædestårer og “før- og efterbilleder”. Det tog lidt tid, at få den prøvet, men overnight var flere måneders eksemplage væk!! Pris 50ml til 60kr og holder uendeligt.

Avéne Cicalfate- repair creme: Også god til at tage røde og tørre pletter om munden på baby. Den er meget mild og anbefales også til brystvortepleje ifm amning. Købes på Apoteket. Pris 40 ml til 104,5okr holder for evigt..?

 

*

Har du uundværlige kommentarer til uundværlige produkter, så lad os endelig høre din mening i kommentarfeltet.

 

Vil du ikke også læse:

The following two tabs change content below.

Mothers United

Vi er fem småbørnsmødre, der driver dette site om ting og tanker, tips og tabuer, som vi godt ville have kendt til, før vi havde fået børn. Fedt, at du læser med! Kærlig hilsen Katrine, Kristina, Anne-Sophie og Salli.

Nyeste indlæg af Mothers United (se alle)

4 Responses

 1. Pernille

  Meget brugbart indlæg – tusind tak!

 2. Karen

  Tusind tak for alle de fine råd! Er i 2. trimester og bosat i Beijing, og begynder langsomt (okay, måske hurtigt) at blive rædselslagen for ALLE kinesiske plejeprodukter (for ikke tale om bleer, modermælkserstatning og babymos). Skal heldigvis hjem på ferie inden fødslen, og så kan jeg tanke op på svanemærkede lyksagligheder. (også dejligt, at der står mængder på vejledningen ellers ville jeg jo i min graviditetspanik købe 5-6 eksemplarer af hvert anbefalet produkt. Nogen der sagde hysterisk? Maybe yes.)

  Så, TAK!

 3. Kathrine

  Hej med jer, jeg har begejstret købt Olivy, det lader til at være et mirakelprodukt. Men er i tvivl om en ting. Når jeg vasker normalt er jeg meget omhyggelig med, at der er helt tørt inden bleen kommer på igen – enten lufttørre længe, dupper med stofble og tørre ofte også med hårtørrer.. Men hvordan er det Olivy – hvor “tørt” skal bleområder være inden ble – hvordan gør i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *