2-14

Et par ord om legetøj


Lige et par ord om legetøj “pænt” legetøj, og hvad er det i øvrigt? Det er jo heldigvis individuelt.

I min verden behøver vores hjem ikke at blive omdannet til en regnbuefarvet daginstitution, bare fordi vi har fået en lille. Derfor har jeg gået meget op i at finde legetøj som både er sjovt men ikke er en øjebæ for forældrene at se på. Og faktisk findes der rigtig meget lækkert af slagsen, som de små tilmed gider at lege med.

 

Oli & Carol

Min lille pige har et nært kærlighedsforhold til de bløde gummidyr fra Oli & Carol. De er produceret i lækkert blødt natur gummi, som er skønt at gumle i. De kan både komme med i bad og til bords – de kan nemlig koges;) jeg har købt disse henrivende figurer i den finurlige børne butik Astas på Nicolai plads i København, se mere på www.astas.dk

 

Sophie la Girafe

Kommer man bare ikke uden om, den har et sødt smil og siger en dejlig lyd, når den bliver krammet og gumlet på.

kan købes på www.luksusbaby.dk

 

Bajo 

Er lækkert Økologisk produceret trælegetøj. Formgivningen er virkelig god, så de små kan lege med det tidligt. De holder i brug og findes i mange forskellige farver – også natur;)

Jeg har været så heldig at få disse skønne figurer i gave, man kan købes på www.banditten.dk

 

Anabel Kern

Musikpuden fra Annabel Kern, kunne jeg ALDRIG have været for uden, min datter elsker den, tænk den kan krammes mens den spiller. Jeg har købt den på www.mimiscircus.com hvor de har flere varianter. Vores spiller “over the rainbow” men den kan også fås med Beatles;)

FABELAB

Godt dansk design når det er bedst, med søde former og farver laver Fabelab børne interiør og legetøj som er til stor glæde for både baby og forældre. Min datter har haft både fugle og spøgelse derfra som hun har været vild med.

Fabelab forhandles mange steder, men kan bla købes hos www.astas.dk eller www.mimiscircus.com

/Kristina

Vil du ikke også læse:

The following two tabs change content below.
Funktionelt enlig mor til en pige fra maj 2015. Når jeg ikke barsler, er jeg operationssygeplejerske. Foruden Vanish, babymos og Olivy, går jeg ret højt op i interiør, design og yoga. Find mig på Emmerys eller med hovedet inde i min vaskemaskine – for fuck’s sake, man vasker meget med sådan en bette skid. Derudover kan jeg fortælle, at jeg snart ikke længere er “enlig” mor, da min mand afslutter arbejde i Asien og kommer hjem til os igen. Jeg er smaskforelsket i vores datter, som naturligvis er særdeles henrivende!

Nyeste indlæg af Kristina, firstmomproblems.dk (se alle)