“People with no kids don’t know”- Michael McIntyre


 

Hvis I trænger til et godt grin, vil jeg godt lige komme med en anbefaling. På det kraftigste faktisk. Hvis I ikke allerede kender ham, så skal I gå ind på YouTube, og søge på Michael McIntyre.

Jeg er én af de mennesker, der ikke helt kan beslutte mig for, om jeg synes standup er sjovt. Jeg synes mange standup’ere er enten for selvfede, for platte eller generelt bare for talentløse. Og hver gang dette bliver bekræftet af endnu én, beslutter jeg mig for, at jeg nok slet ikke er til den slags. Men der ER bare et ganske lille udpluk af komikere, som kan levere en historie elegant og uden at træde for hårdt på nogen, samtidig med at den serveres råt for usødet. Sådan så man ruller rundt af grin; panisk, over det man nok gik glip af, mens man grinede. Det kan ham her. Og derfor har jeg igen overbevist mig selv om, at jeg er ret vild med standup. Det skal bare leveres af de rigtige.

Jeg startede faktisk med at forelske mig i Flight of the Conchords, som er en New Zealandsk standup duo for ca. 12 år siden. Måske længere? Tiden går.. De udviklede sig på et tidspunkt i en lidt for spacy retning, og så glemte jeg dem lidt igen. Siden da, har jeg ikke rigtig følt mig kvæstet af grin over noget. Lige indtil jeg for et års tid siden opdagede Michael McIntyre altså. Han er fantastisk! Han kan levere enhver hverdagssituation på en måde, som man aldrig havde vendt den før, og alligevel kan se sig selv fuldstændigt i.

Se ham!

/Katrine

Vil du ikke også læse:

The following two tabs change content below.
Mor til en pige fra april 2015. Når jeg ikke barsler, er jeg læge. Foruden babysvømning og hjemmestrik, går jeg ret højt op design, kaffe og vin. Find mig på Coffee Room, Ricco’s eller i Illums Bolighus. Derudover kan jeg fortælle, at jeg har spenderet det meste af min barsel i køkkenet, da vi bygger om, og stuen dermed er blevet børneværelse for min kærestes to ældste børn. Det kan jeg så afsløre aldrig sker igen! I'm more of a two room kind of girl.

Nyeste indlæg af Katrine, firstmomproblems.dk (se alle)