Og så var der én…


Måske har nogen bemærket, at der er lidt langt mellem ordene for tiden. Det er der en ganske god grund til. Vi startede som en hel mødregruppe, men opdagede hurtigt at kun 3 af os var aktive på bloggen. Så forlod Karoline bloggen, da hun havde helt andre ting på hjerte end dem der vedrører moderskabet, og Kristina og jeg blev tilbage.

I løbet af foråret og sommeren har det vist sig, at pseudotvillinger, job, hverdag og mand som er meget i udlandet med sit arbejde ikke harmonerer så godt med at pleje en blog. Og det giver jo sådan set god nok mening, for ud af de ting, så er bloggen jo mindst vigtig.

Så nu er der mig tilbage. Jeg ynder stadig at fortælle om moderskabets finurlige facetter. Mine fejltrin og lykkestunder. Men lige nu har jeg lige skullet lande i, at der kun er mig tilbage. Måske kommer Kristina tilbage, hvis hun får luft i hverdagen, og måske gør hun ikke. Det ser vi til. Men for nuværende skal I leve med mig.

Jeg finder mine ord igen om lidt.

/Katrine

Vil du ikke også læse:

The following two tabs change content below.
Mor til en pige fra april 2015. Når jeg ikke barsler, er jeg læge. Foruden babysvømning og hjemmestrik, går jeg ret højt op design, kaffe og vin. Find mig på Coffee Room, Ricco’s eller i Illums Bolighus. Derudover kan jeg fortælle, at jeg har spenderet det meste af min barsel i køkkenet, da vi bygger om, og stuen dermed er blevet børneværelse for min kærestes to ældste børn. Det kan jeg så afsløre aldrig sker igen! I'm more of a two room kind of girl.

Nyeste indlæg af Katrine, firstmomproblems.dk (se alle)