Baby wipes er fantastiske til alt. Undtagen baby.


Jeg tror jeg har misforstået det der med babywipes. Til at starte med troede jeg, at de var til at tørre baby af med. Det viser sig, at jeg tog fejl. Baby (i hvert fald min) får ildrød numse (og mund) med små knopper af at blive tørret med sådan en skrap sag. Også selvom det er den med alle de fine mærker, som de påstår, der nærmest ikke er noget i. Egentlig vil jeg hellere tørre af med vaskeklude og vand. Der er så mange kemikalier i de dersens vådservietter. Jeg har ofte haft engangsvaskeklude (som fås i luksusversion, der er helt blød) med i en lille plastikpose, men eftersom hun blev ældre, og der kom mere lort og flere fedtede fingre og ansigter, så blev det lidt bøvlet, og jeg forsøgte mig igen med babywipes.

Samme resultat.

Så var det, det slog mig! Jeg har jo misforstået det skidt. De er ikke til at tørre baby af med, men til at tørre op efter babys efterladenskaber. Det virker genialt. Man kan få de fleste pletter af tøjet, når man lige er på farten. Man kan lige få tørret et parkbord af inden man sætter sig til at spise ved det. Og efter. Der kan tørres klapvogn, bilsæder, cykelsæder- ja nærmest alt- af med de wipes. Jeg elsker dem. Nu har jeg dem altid med mig til når jeg er ude. Men jeg begrænser godt nok brugen på mit barn. Hun siger endda, “av nuffe, moar”, hvis jeg lige er nødt til at tørre hendes lille numse af med dem i mangel på andet.

Hint: Babywipes ikke til baby, men til grundet baby!

/Katrine

Vil du ikke også læse:

The following two tabs change content below.
Mor til en pige fra april 2015. Når jeg ikke barsler, er jeg læge. Foruden babysvømning og hjemmestrik, går jeg ret højt op design, kaffe og vin. Find mig på Coffee Room, Ricco’s eller i Illums Bolighus. Derudover kan jeg fortælle, at jeg har spenderet det meste af min barsel i køkkenet, da vi bygger om, og stuen dermed er blevet børneværelse for min kærestes to ældste børn. Det kan jeg så afsløre aldrig sker igen! I'm more of a two room kind of girl.

Nyeste indlæg af Katrine, firstmomproblems.dk (se alle)