Nothing is constant, but change.


Gode ting er i vente for bloggen. Og mindre gode. Det hele er rigtig spændende, og vi vil gerne løfte sløret en anelse, så I kan følge med undervejs. Hvad vil I gerne have først? De gode eller de dårlige nyheder? Jeg plejer selv gerne at ville have de dårlige overstået, så dem får I først.

Det er efter 1,5års opstart slået helt fast, at Anne-Sophie og Salli ikke rigtigt kan få enderne til at hænge sammen i forhold til også at nå at blogge. Karoline er heldigvis stadig glad for at skrive sine (fremragende) blogindlæg, som er manges ingefærshot i hverdagen. Moderierne vil dog (desværre) ikke fylde hovedparten af hendes skriverier længere, hvorfor hun sender tanker i æteren fra denne fine side i fremtiden.

De gode nyheder, spørger I? Kristina og Katrine fortsætter – nu med mere regelmæssighed og fortsat med familien og moderskabet som fællesnævner. Vi har indgået et spændende samarbejde, som vi vil fortælle mere om inden længe. Det, vi kan afsløre for nu, er, at vi i hvert fald ikke kan undvære at dele alle moderskabets udfordringer, forundringer og glæder med jer. Vi håber ikke, at jeres guldklumper er flyttet hjemmefra i mellemtiden. Der er nemlig rigtig fine ting i vente.

/Kristina og Katrine

Vil du ikke også læse:

The following two tabs change content below.
Mor til en pige fra april 2015. Når jeg ikke barsler, er jeg læge. Foruden babysvømning og hjemmestrik, går jeg ret højt op design, kaffe og vin. Find mig på Coffee Room, Ricco’s eller i Illums Bolighus. Derudover kan jeg fortælle, at jeg har spenderet det meste af min barsel i køkkenet, da vi bygger om, og stuen dermed er blevet børneværelse for min kærestes to ældste børn. Det kan jeg så afsløre aldrig sker igen! I'm more of a two room kind of girl.

Nyeste indlæg af Katrine, firstmomproblems.dk (se alle)