2-22

Paris med Baby

5. februar 2016

Så kom dagen hvor vi skulle rejse med vores baby for første gang, selvom vi altid har rejst meget så tog det os af uransaglige årsager godt 8 måneder at komme af sted.

Anyway; Paris med baby hvordan ville det mon blive, ville vi stadig få tid til at hygge, være kærester, shoppe og være bare lidt kulturelle, eller ville det hele ende i babymos og hemmelig amning (Pariserne er efter sigende ikke så glade for offentlig amning)

Kort fortalt gik det over al forventning og her kommer så lige et par tips fra min side omkring baby i PARIS

 

P

Praktik; min mand havde brugt en hel måneds madbudget på varieret økologisk babymad på dåse, Bette skid (der aldrig har fået serveret andet end et hjemmelavet måltid) fejede det blankt af bordet og kiggede med en hvis mængde foragt på sine forældre. Dog fandt vi ud af at hotellet hurtigt kunne lave velsmagende kartoffel og grøntsagsmos. Note to self; lad være med at slæbe alverdens lort med – de fleste steder er super hjælpsomme når de gælder babyer;)

 

A

Amning; som nævnt er offentlig amning et no go – derfor eksperimenterede jeg ikke med dette, men ammede blot på pæne cafe og restaurant toiletter hist og pist rundt i byen;) hvilket faktisk gik glimrende

 

R

Resturanter; tidligere når jeg har været i Paris har jeg oplevet betjeningen på restauranter som lidt arrogant – denne attitude forsvinder dog som dug for solen, når tjeneren får et blændende smil fra frøken perletand. Sikken en service og venlighed, også selvom vi fedtede lidt med diverse babymåltider. Derudover valgte vi et hotel hvor der på første sal var en hyggelig restaurant, således kunne vi trygt ”date” om aftenen mens bette skid lå og sov trygt med sin babyalarm på værelset etagen længere oppe – Mega nice.

 

I

Inspirerende; trods baby fik vi faktisk også et kulturelt boost, Museerne er super børnevenlige, og flere steder må man ligefrem tage sin egen barnevogn med ind. Der er altså ingen undskyldning for at droppe museerne.

 

S

Super pinligt; Nogen skulle jo selvfølgelig være årets lortemor… Mig mig mig – i vanlig københavnerstil parkerede jeg selvfølgelig barnevogn og baby udenfor mens jeg gik på shopping i lille børnetøjs butik. Ekspedienten + en håndfuld meget velklædte og overskudsagtige mødre nærmest overfaldt mig med deres forfærdelse, og det blev blot mere pinligt da jeg desperat med røde prikker hele vejen op af halsen prøvede at forklare, at jeg ALTID gjorde sådan ;/ Altså sæt ALDRIG dit barn udenfor – også selvom du sagtens kan se det inde fra butikken.

 

Afsted med jer, Paris er mega fedt også med baby;)

/Kristina

3 comments

Flere eksempler på den uperfekte mor

3 comments

NN 5. februar 2016 at 15:42

Hvordan gjorde I med barnevogn? Tog jeres egen med eller lejede en dernede?

Reply
Kristina, firstmomproblems.dk 5. februar 2016 at 16:23

Hej NN
Vi tog vores egen med, vi købte en airshell fra bogaboo, den kostede 1100dkr – den kan også bruges når vognen blir til klapvogn. På den måde kom vognen sikkert frem og tilbage;)

Reply
Salli 5. februar 2016 at 20:55

Man kan også nemt leje en aishell i lufthavnen, det koster omkring 100 kr i alt. Det anbefaler flyselskaber at man transporterer sin barnevogn i, hvis man har denne med. Og det er gratis at tage barnevognen med 🙂

Reply

Leave a Comment