7 First Mom Solutions

27. april 2017
 1. BESTIL EN LILLE KAFFE I ET STORT TO-GO-KRUS
  Når du på barnevognstur køber en cafe latte for at overleve nattens strabadser, bliver humøret bare ikke bedre af, at man hælder kaffeskum ned ad ærmet, hånden og barnevognen, for hvert eneste skridt man tager. Uanset om man har kopholder på barnevognen eller ej, er dette altså et meget kendt problem. Med dette fif, er der lidt skvulpeplads at give af.
 2. VANISH KURERER ALT
  Alvorligt! Vi har brugt det på alt lige fra silke, uld og andet sart til stofbleer, vaskeklude og bomuldsbodyer. Der KOMMER gult lort over alt i starten, senere er det grød, og vi kunne ikke få det af med andet. Omvendt har vi fået (næsten) alt af med Vanish, og alle produkter har indtil videre holdt fint til det.
 3. KLUD FOR ØJNENE
  Mange babyer kan have svært ved at falde i søvn, men på mirakuløs vis forsvinder verden, når de får en stofble over hovedet. Fair nok at lave frit for mund og næse, men det øverste af hovedet inkl. øjene skal gerne dækkes. Det er en slags papegøjeeffekt.
 4. OLíVY
  Vores babyer har ALDRIG haft røde numser, siden vi begyndte at bruge Olívy! HELT ALVORLIGT! Det er et naturprodukt udelukkende bestående af olivenolie og kalk. Man tørrer numsen med Olívy på en vatrondel (eller sprøjter en stribe på og lader bleen klare udsmøring) ved bleskift. Det er det eneste man bruger efter tissebleer, og ved lortebleer er en klud med vand forud for Olívy rigeligt. Numsen bliver beskyttet forud for næste ble og plejet efter denne. Det er fantastisk! Til alt i øvrigt. Kinderne, hænderne, brystvorter osv.
 5. VÆLG DIN MASCARA MED OMHU
  Clinique High Impact Curling Mascara holder i flere dage og sidder, som du lagde den på førstedagen. Den vaskes af med lunkent vand eller… den trækkes nærmest af i rør. Den smudser ikke under øjnene på noget tidspunkt, kommer ikke af når man græder over spildt modermælk, og gør det bare lige en tand nemmere at være lidt lækker i sin barsel.
 6. SHELLAC
  Med fare for at lyde en tand dullet fortsætter vi lige i beautysporet. Shellac er det nye sort, når man har små børn! Skidtet holder i flere uger (!!), hvad end man renser afløb, skurer gulv eller som Katrine hakker halvdelen a sin pegefinger negl af… og ja det ser lidt lækkert ud på en ellers mussegrå mutti.
 7. KAJAKPOSE
  En slags undertrøje som forsætter ned i en pose om benene og lynes foran. Den er genialt mod dyneafspakningssyndrom, som er meget hyppigt efter 5 måneders alderen og frem til… ? De fås til ingen penge i fx IKEA.

Vil I dele jeres bedste tips med os? Skriv endelig tilføjelser i kommentarfeltet nedenfor.

/Kristina og Katrine

 

9 comments

Flere eksempler på den uperfekte mor

9 comments

Maria 27. april 2017 at 20:04

Det er helt rigtigt det med Olivy. Det er et vidundermiddel.

Reply
Katrine 28. april 2017 at 8:37

Hej Maria,
Ja, det er godt nok vidundermidlet. Da min datter startede i vuggestue, blev hendes numse altid rødere og rødere i løbet af ugen, og så nåede vi næsten at få det væk i weekenden, før det så startede forfra. De brugte zink og pudder osv osv, men intet andet end Olívy har virket her. (Og nej- det er IKKE et sponsoreret indlæg). Har du brugt det til andet end det vi har, egentlig?
/Katrine

Reply
Mette Maria Lorentzen 28. april 2017 at 5:53

Vådservietter. Bruges til ALT, også kvik rengøring af både hus, baby og mor🙈

Reply
Mette Maria Lorentzen 28. april 2017 at 5:53

Vådservietter. Bruges til ALT, også kvik rengøring af både hus, baby og mor🙈

Reply
Katrine 28. april 2017 at 8:35

Hej Mette,
Jeg så engang noget på instagram, hvor en mor brugte det til at få umulige pletter af et toilet/ brusekabinen. Ret effektivt! Jeg har aldrig rigtig brugt vådservietter til Kaja mere end højst nødvendigt (togtur e.l.) og aldrig i ansigtet, da hun altid har reageret med at blive rød og få knopper. Men Jesus, hvor er de praktiske at have med sig til alt muligt. Godt suppleret!
/Katrine

Reply
Marie 28. april 2017 at 7:46

Ikke vanish på gylp. Just saying.. Gylpen reagerer med vanish og efterlader smukke lilla plamager.

Reply
Katrine 28. april 2017 at 8:33

Hej Marie
Sikke et godt fif! Godt du deler. Det anede jeg ikke. Min datter har aldrig gylpet mere end nogle små vide klatter, som ikke krævede ekstrabehandling. Så gylp = ingen Vanish. Det er hermed noteret. Tak for det.
/Katrine

Reply
Rosa 12. maj 2017 at 5:33

Yoga-bold til at sidde på mens man vugger baby – det skåner resten af den medtagne mor-krop:-)

Reply
Katrine 12. maj 2017 at 12:55

Hej Rosa,

Den var god. Det har jeg faktisk slet ikke prøvet. Men gud ja, hvor kan jeg godt huske min krop var medtaget. Jeg fik SÅ ondt i ryggen af den evige amme-kamp med bøjet nakke. Jeg er også efter ungerne med bøger og Ipads nu. Op med nakken. Det har vi alle sammen godt af. Yogabold it is. 🙂

/Katrine

Reply

Leave a Comment